05.09.18 Buchveröffentlichung: Logik - Grund- und Aufbaukurs in Aussagen- und Prädikatenlogik

Prof. Dr. Gerhard Schurz hat seine Einführung in die Logik (Grund- und Aufbaukurs in die Aussagen- und Prädikatenlogik) bei De Gruyter veröffentlicht.

Category: Philosophie, Theoretische Philosophie

05.09.18 Buchveröffentlichung: The Oxford Handbook of 4E Cognition

Das "Oxford Handbook of 4E Cognition" mit einem Beitrag von Dr. Arne M. Weber und Prof. Dr. Gottfried Vosgerau ist erschienen.

Category: Philosophie, Theoretische Philosophie

20.05.18 YouTube Channel Gerhard Schurz

This YouTube channel provides video content of lectures and talks by the philosopher of science Gerhard Schurz. He is professor and chairholder for Theoretical Philosophy at the Heinrich Heine University of Düsseldorf (www.philosophie.hhu.de/lehrstuhl-schurz), director of Düsseldorf Center for Logic and Philosophy of Science (dclps.hhu.de) and president of the German Philosophy of Science Association (www.wissphil.de).

Category: Theoretische Philosophie, Philosophie Newsticker

18.05.18 The Generalized Theory Of Evolution: Keynote Lectures, Roundtable, Photos, and Reports

Category: Theoretische Philosophie, Aus den Instituten, DCLPS

Displaying results 1 to 4 out of 12